Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
This is the optional forum header for the Suggestion Box.

TOPIC: Using The Forums!

Re: Using The Forums! 1 year 5 months ago #6524

  • Billabong
  • Billabong's Avatar
  • OFFLINE
  • Banned
  • Posts: 355
  • Thank you received: 49
  • Karma: 44
PhilipPasteur wrote:
Does IE 10 have such a feature...compatibility mode ?

Phil

Sure does Phil, and that is a temporary solution.
Well done!
Compat.jpg


"Websites that were designed for earlier versions of Windows Internet Explorer might not display correctly in Internet Explorer 9."
windows.microsoft.com/is-IS/windows7/How...-Internet-Explorer-9
Last Edit: 1 year 5 months ago by Billabong.
The administrator has disabled public write access.

Re: Using The Forums! 1 year 5 months ago #6525

  • cbwx34
  • cbwx34's Avatar
  • OFFLINE
  • Moderator
  • WE Stonehenge?
  • Posts: 1240
  • Thank you received: 390
  • Karma: 92
Now... if I could just post photos from my ipad... :whistle:
(and iphone, and android phone, and....)

But seriously, iPad would be nice. :)
The administrator has disabled public write access.

Re: Using The Forums! 1 year 5 months ago #6528

  • cbwx34
  • cbwx34's Avatar
  • OFFLINE
  • Moderator
  • WE Stonehenge?
  • Posts: 1240
  • Thank you received: 390
  • Karma: 92
Compatibility Mode doesn't seem avail. in the tablet version (or whatever it's called) of IE 10. Switching it in desktop mode, doesn't seem to affect the tablet version.

Good gawd... I've got too many browsers open now... :blink:
The administrator has disabled public write access.

Re: Using The Forums! 1 year 5 months ago #6529

  • PhilipPasteur
  • PhilipPasteur's Avatar
  • OFFLINE
  • Platinum Boarder
  • Phil
  • Posts: 944
  • Thank you received: 233
  • Karma: 66
Billabong wrote:
PhilipPasteur wrote:
Does IE 10 have such a feature...compatibility mode ?

Phil

Sure does Phil, and that is a temporary solution.
Well done!

When I set compatibility mode for a website, it remembers it. At least that means you do not have to remember to make the change each time. Of course, when I change machines... and forget to click the icon, it tends piss me off. Totally my fault though
:)
Phil

MAX 2001-2013
Hoping there is that bridge!
I miss you Buddy!
The administrator has disabled public write access.

Re: Using The Forums! 1 year 5 months ago #6530

  • Billabong
  • Billabong's Avatar
  • OFFLINE
  • Banned
  • Posts: 355
  • Thank you received: 49
  • Karma: 44
cbwx34 wrote:
Now... if I could just post photos from my ipad... :whistle:
(and iphone, and android phone, and....)

But seriously, iPad would be nice. :)

Easy to do cbw!

I upload my photos to Photobucket (free account), then use their (Photobucket) iPad app to grab a link I can then paste in the forums.
Of course a pic included! ;)

It's an iPad screengrab, only out of focus because of the link options.
Last Edit: 1 year 5 months ago by Billabong.
The administrator has disabled public write access.

Re: Using The Forums! 1 year 5 months ago #6531

  • PhilipPasteur
  • PhilipPasteur's Avatar
  • OFFLINE
  • Platinum Boarder
  • Phil
  • Posts: 944
  • Thank you received: 233
  • Karma: 66
cbwx34 wrote:
Compatibility Mode doesn't seem avail. in the tablet version (or whatever it's called) of IE 10. Switching it in desktop mode, doesn't seem to affect the tablet version.

Good gawd... I've got too many browsers open now... :blink:

Do you have a "Surface" or are you running a simulation somwhow?

WAY OT I know...but I am curious.

Phil
Phil

MAX 2001-2013
Hoping there is that bridge!
I miss you Buddy!
The administrator has disabled public write access.

Re: Using The Forums! 1 year 5 months ago #6532

  • Billabong
  • Billabong's Avatar
  • OFFLINE
  • Banned
  • Posts: 355
  • Thank you received: 49
  • Karma: 44
I will try again, a pic!


This is simply a screeny from my iPad, uploaded to Photobucket.
Then opened on my iPad with their app and grab a link! (chain icon)

Just touching the url copies it, then paste in the forum.
Last Edit: 1 year 5 months ago by Billabong.
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: cbwx34

Re: Using The Forums! 1 year 5 months ago #6533

  • cbwx34
  • cbwx34's Avatar
  • OFFLINE
  • Moderator
  • WE Stonehenge?
  • Posts: 1240
  • Thank you received: 390
  • Karma: 92
No surface... just the version you can download to a "regular" computer, that has the desktop and tablet modes.

Chris... what is that a picture from? Nevermind, I saw it at the bottom.
Last Edit: 1 year 5 months ago by cbwx34.
The administrator has disabled public write access.

Re: Using The Forums! 1 year 5 months ago #6534

  • Billabong
  • Billabong's Avatar
  • OFFLINE
  • Banned
  • Posts: 355
  • Thank you received: 49
  • Karma: 44
cbwx34 wrote:
Chris... what is that a picture from? Nevermind, I saw it at the bottom.

A bit busy, another, clearer!

Edit - Perhaps a tutorial?
www.ngmocogames.com/threads/281-Tutorial...Photobucket-for-iPad

Pic2.jpg


Just found out .png files fail. :(
Last Edit: 1 year 5 months ago by Billabong.
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: cbwx34

Re: Using The Forums! 1 year 5 months ago #6536

  • cbwx34
  • cbwx34's Avatar
  • OFFLINE
  • Moderator
  • WE Stonehenge?
  • Posts: 1240
  • Thank you received: 390
  • Karma: 92
now I'm trying an Android phone, and I think it works!

IMG_20121029_094408.jpg


Edit: well it would, except the files too big

IMG_20121029_094408.jpg


Haha. Success from a phone. :)

Edit: I should add... an Android phone using a Chrome browser.
(Now I'm not sure why it posted twice... but I guess I better move on.)
Last Edit: 1 year 5 months ago by cbwx34.
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.149 seconds