Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Forum error

Forum error 9 months 3 weeks ago #14251

  • Skaven
  • Skaven's Avatar
  • OFFLINE
  • Fresh Boarder
  • Posts: 11
  • Thank you received: 1
  • Karma: 0
Forum error mess in pic


Skickat från min GT-I9300 via Tapatalk 2
// Sorry About My Spelling I´m Dyslectic //
The administrator has disabled public write access.

Forum error 9 months 3 weeks ago #14255

  • LeoBarr
  • LeoBarr's Avatar
  • OFFLINE
  • Platinum Boarder
  • Posts: 679
  • Thank you received: 229
  • Karma: 33
Something is afoot I tried to look at some of the other parts of the site and just got a blank page . When I post I get a fatal error but if I go back and try again it seems fine .
There are some sad people that seem to attack the site every couple of months I don't know wether this is the case or merely a glitch.
I am sure it will be sorted very soon.
The administrator has disabled public write access.

Forum error 9 months 3 weeks ago #14277

  • LeoBarr
  • LeoBarr's Avatar
  • OFFLINE
  • Platinum Boarder
  • Posts: 679
  • Thank you received: 229
  • Karma: 33
The forum pages are not behaving . Even slower than usual to load . Fatal error each time I post it normally posts correctly 2nd/3rd time . There was no sound on Tuffy's video it was fine on YouTube . Even spell correction is slow.
The administrator has disabled public write access.

Forum error 9 months 3 weeks ago #14283

  • mark76
  • mark76's Avatar
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 1183
  • Thank you received: 352
  • Karma: 86
I also got various errors. But it seems the situation is back to normal. The resources button is in the usual place again as well.
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.121 seconds