Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
This is the optional forum header for the Suggestion Box.

TOPIC: Using The Forums!

Re: Using The Forums! 1 year 5 months ago #6503

  • wickededge
  • wickededge's Avatar
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 1713
  • Thank you received: 564
  • Karma: 90
I've looked around for a user's manual for the forum but the only thing I've found is for the admin side. I think Chris is on the right track of just making our own and I love how he's used screen shots to do it.
--Clay Allison
The administrator has disabled public write access.

Re: Using The Forums! 1 year 5 months ago #6505

  • Billabong
  • Billabong's Avatar
  • OFFLINE
  • Banned
  • Posts: 355
  • Thank you received: 49
  • Karma: 44
cbwx34 wrote:
Chris,

Have you tried IE10? I just tried on Windows 8, and it won't even let me add an attachment (or an emoticon for that matter).

Trying IE10 on Win8 via VMware.

edit - OK, it is the same as IE9 for me.
You get the "navigate to a file" option, but then nothing.
If you select a file and "submit" anyway, it adds as an attachment.
No, C;/blah,blah,blah/path or "insert" option appears.
Attachments:
Last Edit: 1 year 5 months ago by Billabong.
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: cbwx34

Re: Using The Forums! 1 year 5 months ago #6506

  • cbwx34
  • cbwx34's Avatar
  • OFFLINE
  • Moderator
  • WE Stonehenge?
  • Posts: 1240
  • Thank you received: 390
  • Karma: 92
wickededge wrote:
I've sent this thread over to our webmaster to see if anything can be done. I've got another question: why do user's karma points drop?

I'm curious... since this is being sent to the webmaster... is this the only option available for forum software? It seems, from the few forums I've been on, there are better options? But I don't know the "behind the scenes" process.
The administrator has disabled public write access.

Re: Using The Forums! 1 year 5 months ago #6507

  • wickededge
  • wickededge's Avatar
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 1713
  • Thank you received: 564
  • Karma: 90
cbwx34 wrote:
I'm curious... since this is being sent to the webmaster... is this the only option available for forum software? It seems, from the few forums I've been on, there are better options? But I don't know the "behind the scenes" process.

Good question. I don't know if there are other forum solutions for our platform. This is the one that the web company chose but maybe there are more options. I've asked him to read through this thread so maybe he can jump into the conversation.
--Clay Allison
The administrator has disabled public write access.

Re: Using The Forums! 1 year 5 months ago #6508

  • Billabong
  • Billabong's Avatar
  • OFFLINE
  • Banned
  • Posts: 355
  • Thank you received: 49
  • Karma: 44
wickededge wrote:
Good question. I don't know if there are other forum solutions for our platform. This is the one that the web company chose but maybe there are more options. I've asked him to read through this thread so maybe he can jump into the conversation.

The big ones use VBulletin, but big $$$$.
www.vbulletin.com/

Look down the bottom of Blade forums. (powered by)
www.bladeforums.com/forums/forum.php

I can't see why the current forum here isn't enough for the small amount of traffik you get now.
Last Edit: 1 year 5 months ago by Billabong.
The administrator has disabled public write access.

Re: Using The Forums! 1 year 5 months ago #6509

  • Billabong
  • Billabong's Avatar
  • OFFLINE
  • Banned
  • Posts: 355
  • Thank you received: 49
  • Karma: 44
wickededge wrote:
why do user's karma points drop?

Because you also have a "-" (minus) button which takes away a vote.

Test it on mine. ;)
Last Edit: 1 year 5 months ago by Billabong.
The administrator has disabled public write access.

Re: Using The Forums! 1 year 5 months ago #6510

  • cbwx34
  • cbwx34's Avatar
  • OFFLINE
  • Moderator
  • WE Stonehenge?
  • Posts: 1240
  • Thank you received: 390
  • Karma: 92
Now I have to try Safari....

ScreenShot2012-10-29at4.27.47AM.png


Edit: Seems to work like Chrome.

(Oh well, if you believe all the tech pundits.... Win 8 is going to kill Microsoft anyway). :P
Last Edit: 1 year 5 months ago by cbwx34.
The administrator has disabled public write access.

Re: Using The Forums! 1 year 5 months ago #6511

  • wickededge
  • wickededge's Avatar
  • OFFLINE
  • Administrator
  • Posts: 1713
  • Thank you received: 564
  • Karma: 90
Billabong wrote:
wickededge wrote:
why do user's karma points drop?

Because you also have a "-" (minus) button which takes away a vote.

Test it on mine. ;)

Yes, but why on earth are people taking votes away?
--Clay Allison
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: Billabong

Re: Using The Forums! 1 year 5 months ago #6513

  • Billabong
  • Billabong's Avatar
  • OFFLINE
  • Banned
  • Posts: 355
  • Thank you received: 49
  • Karma: 44
cbwx34 wrote:
(Oh well, if you believe all the tech pundits.... Win 8 is going to kill Microsoft anyway). :P

Funnily enough, it quite possibly could.

First time in my life that I am not running a new release OS on my primary PC.
Without a Surface tablet, it is not wanted here.

I have Beta/RC tested it for many months and have a Technet subscription. (free keys)
Perhaps when I get a Surface Pro?
The administrator has disabled public write access.

Re: Using The Forums! 1 year 5 months ago #6519

  • PhilipPasteur
  • PhilipPasteur's Avatar
  • OFFLINE
  • Platinum Boarder
  • Phil
  • Posts: 944
  • Thank you received: 233
  • Karma: 66
cbwx34 wrote:
Chris,

Have you tried IE10? I just tried on Windows 8, and it won't even let me add an attachment (or an emoticon for that matter).

I have not tried IE 10, but I have noticed in IE 9 that I have to run the forums here in compatibility mode for everything to work. Compatibility mode in IE 9 presents it as IE 7.
Does IE 10 have such a feature...compatibility mode ?

Phil
Phil

MAX 2001-2013
Hoping there is that bridge!
I miss you Buddy!
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.140 seconds